New exclusive models available: Encoder Ellipse & SQ!
nl

BLACK FRIDAY

Welkom bij Black Friday 2023! Speciaal voor jou selecteerden we deals aan uitzonderlijke condities! De actievoorwaarden zijn geldig tot en met maandag 27 november.

Scoor je toch liever iets anders op onze webshop? Gebruik dan dit weekend de coupon code “BlackFriday2023” bij het uitchecken. Je krijgt een mooie extra korting van -10% bovenop de geadverteerde prijs. Deze is ook geldig op onze custom Van Gorp Designs die op de webshop staan en op nieuwe collecties.

Check de nieuwe collecties en gebruik de coupon code “BlackFriday2023“

SUPERDEALS

Ontdek nu de grootste en beste Black Friday deals bij Eyesport en scoor jouw nieuwe sportkleding, eyewear en accesoires van al jouw favoriete merken. Tijdens Cyber Weekend kun jij profiteren van de beste deals.

Ga naar aanbieding

Flash Sales

Check onze Instagram Stories en Highlights voor Flash Sales. We maakten een selectie, zo kan je je eigen custom Van Gorp Designs eyewear scoren aan een speciale prijs. Be fast or be sorry! Bestellen kan via DM.

Flash Sales @optiek_vangorp

nieuwe collectie

Upgrade je eyewear met korting tijdens onze Black Friday deals en Cyber Monday aanbiedingen. Het énige weekend in het jaar dat we korting geven op onze custom designs en op de nieuwe collectie.

Ontdek nieuwe collectie
Wereldwijde verzending

Van Oslo tot Seoul? Ja, we verzenden wereldwijd tot aan je voordeur!

20 jaar ervaring

Officieel Oakley dealer sinds 1997 met meer dan 20 jaar ervaring.

Custom Designs

Creatief. Exclusief. Uniek. De ontwerpen van onze Van Gorp Designs experten.