New exclusive models available: Encoder Ellipse & SQ!
nl
Home / Over EyeSport

EyeSport / EyeShoot

Optiek Van Gorp is al jaren dé referentie op gebied van sportoptiek in België. Wij streven ernaar jouw prestaties naar het hoogste niveau te tillen. Voor minder doen we het niet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fietsbril, schietbril of een kijker voor de jacht? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Al 25 jaar kwaliteit

Al meer dan 25 jaar zijn we actief bezig met alles wat met sport optiek te maken heeft. Onze jarenlange kennis en nauwe samenwerking met vele profs zorgen ervoor dat we steeds mee zijn met de laatste trends.

Als speciaalzaak kan je bij ons terecht voor advies op vlak van kijkers, lens- en montuurkeuze, gespecialiseerd laklabo voor onze sportbrillen én atelier voor sportglazen op sterkte. Dit alles onder één dak.

Exclusief dealership

Verschillende merken in ons gamma kan je uitsluitend bij Optiek Van Gorp vinden. Onze jarenlange aanwezigheid in de markt garandeert dat je dus steeds de beste producten kan vinden, en dit voor de scherpste prijzen.

Kwaliteit en vakmanschap

Met ons eigen atelier en gespecialiseerd team kunnen we heel klantgericht en precies te werk gaan. Hierdoor kunnen we een uitzonderlijke kwaliteit en snelle levertijden garanderen.

Grootste aanbod

Steeds het grootste aanbod, de allernieuwste modellen en de laatste nieuwe uitvoeringen. Meteen uit voorraad leverbaar. Online of in onze shop.

Eyesport optiek va, gorp tom pidcock oakley
VAN GORP DESIGNS

UNIEKE DESIGNS

Bij Optiek Van Gorp vind je de meest opmerkelijke & exclusieve sportbrillen. In een uniek jasje. Ontworpen door onze experts, gemaakt in eigen atelier en gedragen door topatleten!
OP BRILSTERKTE

PRESCRIPTION EYEWEAR

Ben je brildrager? Dan is de kans groot dat je met je huidige (sport)bril tegen de limieten aanloopt. Als specialist in sportbrillen op sterkte kan optiek Van Gorp ervoor zorgen dat het dragen van een bril niet meer aanvoelt als een beperking, maar net als een verrijking.

MEER DAN SPORTBRILLEN

Optiek Van Gorp is specialist in alle takken van de sportoptiek. Naast gepersonaliseerde sportbrillen en sportbrillen op sterkte kan je bij ons ook terecht voor kijkers en schietbrillen.

Het onderdeel EyeShoot is volledig toegespitst op de actieve sportschutters en natuurliefhebbers.

Kijkers

Hier kan je alle nacht- en warmtekijkers terugvinden. Uiteraard mogen ook verrekijkers en alle mogelijke attributen niet ontbreken.

Kijkers

Schietbrillen

Als sportschutter is een goed zicht belangrijk. Zowel mogelijk op sterkte, als zonder correctie. Er zijn heel wat contrast verhogende oplossingen mogelijk.

Schietbrillen
Exclusief verdeler van Pilla schietbrillen
Pilla
Wereldwijde verzending

Van Oslo tot Seoul? Ja, we verzenden wereldwijd tot aan je voordeur!

20 jaar ervaring

Officieel Oakley dealer sinds 1997 met meer dan 20 jaar ervaring.

Custom Designs

Creatief. Exclusief. Uniek. De ontwerpen van onze Van Gorp Designs experten.