New exclusive models available: Encoder Ellipse & SQ!
nl
Home / Prizm Gaming

NEXT LEVEL GAMING

Op zoek naar een professionele bril tijdens het gamen? Bij Optiek Van Gorp kan je terecht voor een op maat gemaakte bril met Prizm Gaming technologie.

Prizm™ Gaming Lens Technology

GAMING OP EEN HOGER NIVEAU

De unieke Prizm Gaming glazen zijn ontworpen om je ogen te beschermen. Ze verhogen je focus én contrast. Het resultaat is verbluffend. Dit is veel meer dan een blauwfilter, het is een virtuele wereld die open gaat.

PRIZM GAMING

Verbeter je game ervaring door gebruik te maken van de kracht van PRIZM™ GAMING glazen. Deze Prizm Gaming technologie is verkrijgbaar met of zonder brilsterkte. Met Prizm Gaming combineer je contrast verhogende technologie en uitzonderlijke blauwlichtfiltratie.

Prizm – Ontworpen om kleurcontrast te verhogen
Haarscherp zicht
Blauwlichttechnologie – 40% reductie tussen 380 en 500 nm

oakley prizm gaming eyesport technical optiek

Speel en leef

Hoewel deze brilglazen ideaal zijn voor gamers, werken ze net zo goed voor iedereen die op zoek is naar extra bescherming tegen langdurige blootstelling aan elektronische schermen. Of je nu thuis werkt of gewoon veel tijd op je telefoon of computer doorbrengt, deze lens helpt blauw kunstlicht te blokkeren.

Alle gaming brillen

Headset compatibel

Oakley staat bekend om het ontwerpen van sportframes om te voldoen aan de eisen van atleten van wereldklasse. De Oakley gaming brilmodellen zijn zo ontworpen dat de bril rond je hoofd heen aansluit en perfect compatibel is met hoofdtelefoons. Geen vervelend gevoel of verlies aan geluidskwaliteit. Je zintuigen worden geprikkeld.

Alle headset compatibele brillen

OP MAAT GEMAAKT

Twijfel je over je zicht? Laat je brilsterkte controleren door één van onze optometristen. We testen bovendien je oogsamenwerking bij beeldschermgebruik. Vrijwel altijd is wel een klein beetje sterkte te vinden die de balans tussen je ogen nog beter maakt. Uiteraard is dit in de prijs inbegrepen. We zien je graag in Beerse.
Wereldwijde verzending

Van Oslo tot Seoul? Ja, we verzenden wereldwijd tot aan je voordeur!

20 jaar ervaring

Officieel Oakley dealer sinds 1997 met meer dan 20 jaar ervaring.

Custom Designs

Creatief. Exclusief. Uniek. De ontwerpen van onze Van Gorp Designs experten.