New exclusive models available: Encoder Ellipse & SQ!
nl
Home / Custom designs

Sportbrillen op maat

Creatief. Exclusief. Uniek. De ontwerpen van onze Van Gorp Designs experten.
De mogelijkheden zijn eindeloos, we laten je sportbril naadloos passen bij je fiets en teamkleding.

Een nationale, Europese of wereldtitel veroverd? Dat verdient uiteraard een Oakley of 100% ontwerp dat die prestatie extra in de verf zet. Count us in! Wij bij Optiek Van Gorp zorgen ervoor.

Tal van professionele atleten uit diverse disciplines gingen je voor. We zijn er echter niet alleen voor profs, ook voor jou staan we met de glimlach en evenveel toewijding klaar.

Toon Aerts met custom Oakley sportbril in Belgische driekleur
voor wie
Match

Match your kit

Graag een sportbril die matcht met je fiets, kledij of schoenen? Geen enkel probleem! Je sportbril kan er helemaal uitzien zoals jij wilt. Zo stem je alles in je outfit helemaal op elkaar af.

Team

Team design

De tijd dat de club kleuren enkel terug te vinden waren op de shirts is voorbij. Vaak zijn ook de helmen en drinkbussen een match. Brillen in dezelfde kleuren mogen zeker niet ontbreken.

Branding

Bedrijfslogo

Heb je zelf een bedrijf en ben jij of je collega’s veel met sport bezig? Dan mag jouw logo niet ontbreken op de sportbrillen die jullie gebruiken! Misschien geef je dit jaar wel een sportbril cadeau aan je medewerkers?

Prestaties

unieke momenten vieren

Een uitzonderlijke sportprestatie moet je koesteren. Misschien werd jij wel kampioen, of liep je een personal best op je laatste marathon? Hoe kan je een uniek moment beter vasthouden, dan het te vereeuwigen?

Gepersonaliseerde brillen

Onze experten vertalen je ideeën, denken creatief mee en ontwerpen op jouw maat. Bovendien wordt elk custom design gemaakt in eigen atelier. Zo ben jij straks klaar om te knallen.

Uniek stuk

Elke custom bril wordt met de grootste precisie met de hand gemaakt. Dit zorgt keer op keer voor unieke exemplaren.

Gemaakt door experts

Onze paint experts realiseren jouw droom-design. Onze professionals hanteren de laatste nieuwe technieken voor de mooiste resultaten.

EIGEN ATELIER

Alle brillen worden in huis klaargemaakt in ons eigen atelier. Dit zorgt voor een goede opvolging, kwaliteitscontrole en een snelle levering.

Wil je voor je team of bedrijf meerdere brillen bestellen?
Voor teams
Hoe werkt het
Optie 1

Ontwerp zelf

Graag een sportbril die matcht met je fiets of teamkit? Geen enkel probleem! Je sportbril kan er helemaal uitzien zoals jij wilt.

Je kan zelf een design aanleveren zodat wij je droombril kunnen realiseren.

Heb je ergens een custom bril gezien die je leuk vindt maar kan je hem niet vinden op onze shop? Laat het even weten. Deze kunnen we gewoon voor je klaarmaken.

Optie 2

Laat het ontwerp aan ons

Jij bent onze inspiratie! Heb je graag een unieke bril in een specifieke stijl? Laat het ons weten!
Door onze jarenlange ervaring weten we exact wat we moeten doen om jouw droombril te realiseren.

Vaak kunnen we kleuren en patronen perfect matchen met je fiets, schoenen of team kit.

Laat je niet afschrikken door de vele mogelijkheden en laat het over aan de profs van EyeSport.

Design maken

Wil je carte blanche en maak je het liefst zelf je ontwerp? Dan kan je hier alles vinden om dit mogelijk te maken. Leef je volledig uit en bezorg ons een voorontwerp van jouw droombril!

Design maken

Design aanvragen

Bezorg alle info die we nodig hebben om voor jou een custom bril te kunnen maken. Je kan hier foto’s uploaden om alles vlot te laten verlopen. Heb je een foto van een bril die je aanspreekt, maar niet meteen op onze shop kan vinden? Die bezorg je ook via deze weg.

Design aanvragen
IK HEB ZELF EEN MONTUUR

Je eigen eyewear personaliseren

We bieden de mogelijkheid om je eigen montuur nieuw leven in te blazen. Heb je een oud montuur en ben je uitgekeken op de kleur? De kans is groot dat we het nieuw leven in kunnen blazen.
Wereldwijde verzending

Van Oslo tot Seoul? Ja, we verzenden wereldwijd tot aan je voordeur!

20 jaar ervaring

Officieel Oakley dealer sinds 1997 met meer dan 20 jaar ervaring.

Custom Designs

Creatief. Exclusief. Uniek. De ontwerpen van onze Van Gorp Designs experten.